fbpx
Zarafet ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ο.Ε.

Σχετικά Με Εμάς

Τονίζουμε την αποφασιστικότητά μας να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας και τη σημασία που αποδίδουμε στη δεξιοτεχνία.

Η αποστολή και το Όραμά μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας όχι μόνο προϊόντα ανώτερης ποιότητας αλλά και να τους προσφέρουμε μια μοναδική θετική εμπειρία αγορών. Το όραμά μας είναι να διατηρούμε πάντα την ικανοποίηση των πελατών στο υψηλότερο επίπεδο δίνοντας προτεραιότητα στη χειροτεχνία και την ποιότητα.

Ασημένιο Κόσμημα, Κεραμικό, Πεστεμάλ

Ανακαλύψτε την κομψότητα του ασημένιου κοσμήματος χονδρικής, εκλεκτά κεραμικά και άψογης ποιότητας πεστεμάλ μας. Στη Zarafet, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν την παράδοση και τον νεωτερισμό. Με ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστη παράδοση, εξασφαλίζουμε εξαιρετική αξία για την επιχείρησή σας. Επιλέξτε μας για απαράμιλλη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Η Ιστορία Μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στην Αθήνα ως χονδρική τουριστικών ειδών και ονομάστηκε ως «Χαρισματική Κομψότητα» για να ενσωματωθεί στην έννοια της λεπτότητας και ευμορφίας. Τα θεμέλια της ΖΑΡΑΦΕΤ πηγάζουν από το πάθος μας για την δεξιοτεχνία και τα ποιοτικά υλικά.  Κάθε πετσέτα πεστεμάλ και κεραμικό προϊόν μας, παράγεται προσεκτικά από ειδικούς τεχνίτες, καθώς συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές με μοντέρνο σχεδιασμό.

Γιατί Να Μας Επιλέξετε?

Δωρεάν αποστολή σε όλα τα σημεία εντός Αθηνών (συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών φορτίου εμπορευμάτων  και μεταφορών)